גשו לסופר וקנו חומץ אורז, שומשום, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: Eucheuma אצות Kerabu (סלט אצות Eucheuma), סלט אצות, ו סלט אצות.
הוראות
1
מניחים אצות בקערה גדולה מלאה במים.
מרכיבים שתצטרך
אצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו להשרות במשך 10 עד 15 דקות, או עד אצות הוא גמיש. עבודה על ידי חופנים, לסחוט אצות של מים שיורית.
מרכיבים שתצטרך
אצות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
מניחים אצות על קרש חיתוך וקוצצים לפרוסות ½ אינץ מחוספס. שמלת אצות בשמן, חומץ, מלח וסוכר. התאם תבלינים לפי הטעם, תלוי כמה חריף אתה אוהב את האצות שלך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
אצות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
4
מפזרים זרעי שומשום ומגישים קר או בטמפרטורת החדר. שאריות אצות עשויות להישאר במקרר עד ארבעה ימים.