קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות15
ציון בריאות26
מגזין

סלט ארטישוק ושעועית חמצמצים טעימים של ג'וני

סלט ארטישוק ושעועית חמצמצים טעימים של ג'וני
סלט ארטישוק ושעועית קל של ג'וני עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 265 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. לכו לחנות והרימו פלפל גרוס, אבקת בצל, תיבול ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. מתכונים דומים: מטבל ארטישוק-מטבל חריף זה קשה לנצח, אך קל להכנה, סלט יווני חריף עם לבבות ארטישוק, ו סלט ארבע שעועית חריף.

הוראות

1
שלב שעועית גרבנזו, שעועית כליה אדומה כהה ובהירה, לבבות ארטישוק, זיתים, צנוניות וגזר בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שעועית אדומהשעועית אדומה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים יחד את שמן הזית והחומץ בקערת זכוכית קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את אבקת השום, התיבול האיטלקי, אבקת הבצל והפלפל השחור; להקציף לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים רוטב על תערובת השעועית וזורקים בזהירות לפיזור אחיד. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה. מערבבים כל שעה כדי להפיץ מחדש את ההלבשה.
5
מפזרים גרעיני חמניות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות