תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט גרגיר הנחלים עם אגוזי מלך מסוכרים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון טבעוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן אגוזים, מלח כשר, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו אגס, ארוגולן וסלט חי עם אגוזי מלך מסוכרים, סלט גרגיר הנחלים, ו גרגיר הנחלים וסלט אנדיב (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
2
טוסט אגוזי מלך במשך כ 8 דקות, או עד השחמה קלה. בעדינות לשפשף את כל חתיכות גדולות של העור ולהעביר את האגוזים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את המים וזורקים כדי להרטיב את האגוזים, ואז מוסיפים את הסוכר החום וקמצוץ גדול של מלח וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4
מורחים את האגוזים על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
5
אופים במשך כ 10 דקות, ערבוב כמה פעמים, עד אגוזי מלך הם השחמה פריך.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
7
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מערבבים בשמן זית ושמן אגוז. בקערה גדולה, לשלב את endives ואת גרגיר הנחלים. רגע לפני ההגשה, לזרוק את הסלט עם הרוטב ולפזר את האגוזים מעל.