קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלט הליבוט סביצ'ה

סלט הליבוט סביצ'ה
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט הליבוט סביצ'ה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם אגבה, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סביצ'ה הליבוט קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
באמצעות מברשת מאפה, מברשת טורטיות משני הצדדים עם שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
חותכים כל טורטייה למשולשים 8 ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
לסביצ 'ה: בכוס 8 על 8 אינץ' או צלחת אפייה קרמית, מערבבים יחד את ההליבוט, מיץ לימון, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. מכסים את המנה ומקררים במשך 3 שעות, תוך ערבוב באמצע זמן הקירור כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
לסלט: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ ליים, אגבה, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הבצל הירוק, עגבניות, אבוקדו, חלפיניו ופטרוזיליה. לזרוק עד מצופה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
כדי להרכיב: מחלקים את הסלט והכפית לתוך 4 כוסות מרטיני גדולות או 4 קערות סלט קטנות.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מסננים את סביצ ' ה וכפית על גבי הסלט.
10
מקשטים עם צ ' יפס טורטייה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)

מרכיבים

1אוראו ממולאים כפולים0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח1כף. חומץ ביין אדוםאבוקדו, קלופים, זורעים וחותכים לקוביות 1/2 אינץאבוקדו, קלופים, זורעים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה16שרימפס וורידיםטורטיות תירס 6 ל-7 אינץ 4טורטיות תירס 6 ל-7 אינץ 423 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים3בצל ירוק, ירוק חיוור וחלקים לבנים בלבד, פרוס דקבצל ירוק, ירוק חיוור וחלקים לבנים בלבד, פרוס דק283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה הליבוט, עור וחותכים לקוביות 1/2 אינץפילה הליבוט, עור וחותכים לקוביות 1/2 אינץ1קטןחלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון טרי (מ 2 לימונים גדולים)מיץ לימון טרי (מ 2 לימונים גדולים)1כף. חומץ ביין אדוםגרידת לימוןגרידת לימון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ ליים טרי (מ 3 עד 4 לימונים גדולים)מיץ ליים טרי (מ 3 עד 4 לימונים גדולים)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרי (מ 2 לימונים גדולים)מיץ ליים טרי (מ 2 לימונים גדולים)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3עגבניות, זרע וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץעגבניות, זרע וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.