צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלט הליבוט סביצ'ה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לכם אגבה, שמן זית, חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הליבוט סביצ'ה, הליבוט סביצ'ה, ו סביצ'ה הליבוט קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס גיליון אפייה קטן עם שמן צמחי ספריי בישול. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
באמצעות מברשת מאפה, מברשת טורטיות משני הצדדים עם שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
3
חותכים כל טורטייה למשולשים 8 ולסדר שכבה אחת על תבנית אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
אופים עד הזהב ופריך, כ 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
לסביצ 'ה: בכוס 8 על 8 אינץ' או צלחת אפייה קרמית, מערבבים יחד את ההליבוט, מיץ לימון, מיץ לימון, גרידת לימון, מלח ופלפל. מכסים את המנה ומקררים במשך 3 שעות, תוך ערבוב באמצע זמן הקירור כדי להפיץ את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
הליבוט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
לסלט: בקערה בינונית, מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ ליים, אגבה, מלח ופלפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.