קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט וולדורף צפון-מערב

סלט וולדורף צפון-מערב
סלט וולדורף צפון מערב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אגסים של ברטלט, אגוזי לוז, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט וולדורף צפון-מערב, סלט הסלמון הצפון מערבי, ו סלט וולדורף לחם מהיר-לחם זה כולל תפוחים, סלרי, ואגוזי מלך. אם תיהנו מסלט וולדורף תוכלו ליהנות גם מלחם זה.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים יוגורט, שמנת חמוצה, מיץ, ומלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
טפטוף יוגורט תערובת על תערובת סלרי; לזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
4
פיל, ליבה, וקוצצים אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מוסיפים אגסים לסלט, וזורקים בעדינות. כיסוי וצינה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ