סלט וולדורף צפון-מערב
סלט וולדורף צפון מערב דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם אגסים של ברטלט, אגוזי לוז, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט וולדורף צפון-מערב, סלט הסלמון הצפון מערבי, ו סלט וולדורף לחם מהיר-לחם זה כולל תפוחים, סלרי, ואגוזי מלך. אם תיהנו מסלט וולדורף תוכלו ליהנות גם מלחם זה.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים יוגורט, שמנת חמוצה, מיץ, ומלח בקערה, ערבוב היטב עם מקצף.
טפטוף יוגורט תערובת על תערובת סלרי; לזרוק בעדינות.
פיל, ליבה, וקוצצים אגסים.
מוסיפים אגסים לסלט, וזורקים בעדינות. כיסוי וצינה 1 שעה.