קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות35
מגזין

סלט לובסטר ותפוחי אדמה

סלט לובסטר ותפוחי אדמה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לובסטר & סלט תפוחי אדמה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 312 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, שום, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו לובסטר, תירס וסלט תפוחי אדמה, סלט לובסטר, תירס ותפוחי אדמה עם טרגון, ו סלט לובסטר, תירס ותפוחי אדמה עם טרגון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים על ידי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 עד 25 דקות, בהתאם לגודל של תפוחי האדמה, עד רק במכרז. (אני משתמש בשיפוד במבוק קטן כדי לבדוק אותם.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
מסננים במסננת, מכסים את המסננת במגבת מטבח נקייה, ומאפשרים לתפוחי האדמה קיטור במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
חותכים אותם ברבעים או חצאים, בהתאם לגודלם, ומניחים אותם בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בינתיים, לטאטא יחד את החומץ, חרדל, שום, חלמון ביצה, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל. בעת שטוף, לאט לשפוך שמן זית, מה שהופך תחליב. מערבבים ביין וצלפים. בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים מאוד, יוצקים חצי ויניגרט על תפוחי אדמה לזרוק אותם בעדינות, ומאפשר להם לספוג את הויניגרט. מערבבים את הבצל הירוק, סלרי, בצל אדום ולובסטר ומוסיפים מספיק ויניגרט כדי להרטיב. שמור כל ויניגרט שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אמולסיותאמולסיות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מוסיפים את ההתלהבות ואת המיץ של הלימון, את הטרגון, 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל ולזרוק בזהירות. מכסים בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות שעה כדי לאפשר לטעמים להתמזג. טעם תבלינים ולהוסיף ויניגרט יותר, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מגישים בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר בתפריט? נסה זיווג עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אטיין Boileau Petit שבלי. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Etienne Boileau Petit Chablis
Etienne Boileau Petit Chablis
Vinified ו בגילאי 100% נירוסטה במשך 6 חודשים. מחבילה אחת של גפנים הגדלים על חימר פורטלנדי זהו פטיט שבלי קלאסי, פריך ויבש, פירות קדימה וקלים ללכת. צבע קש חיוור. האף ממוקד עם הערות אוראלי וניחוחות הדרים עדינים עם שיטה, אופי הדר ותפוח על החיך. קליל ותוסס עם חומציות מרעננת וארומטיקה לימון משתהה.