סלט מנדרינה תרד חריף
זקוק לארוחה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו ? סלט תרד מנדרינה פיקנטי יכול להיות מתכון מעולה לנסות. מתכון זה מכיל 3 מנות עם 363 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -35 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו רוזמרין, חמאה, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלט רדיקיו ואנדיב עם אגוזי פקאן, תפוח ומנדרינה , טירמיסו אשכוליות מנדרינה ואדום רובי ועוגת תפוזים מנדרינה .
הוראות
שלבו נוזל שמור מתפוזים מנדרינה, שמן קנולה, שמן זית, חרדל, ציפורן ואבקת חמשת תבלינים סינית בצנצנת עם מכסה הדוק; אוטמים את הצנצנת ומנערים בחוזקה עד שהרוטב מתחלב.
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים אגוזי פקאן וסוכר לתוך החמאה; לתת להתבשל עד חם, 1 עד 2 דקות. מתבלים את הפקאנים ברוזמרין ופלפל קאיין; להמשיך לבשל עוד 1 עד 2 דקות.
מסירים מהאש ומסננים את הפקאנים על צלחת מרופדת בנייר סופג.
זורקים יחד עלי תרד ובצל ירוק בקערת ערבוב גדולה; למעלה עם מנדרינה ואגוזי פקאן.
מזלפים רוטב על הסלט להגשה.