סלט ניסואז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 1694 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 113 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %80 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם מלפפון, ביצה קשה, רוטבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, סלט ניסואז, סלט ניסואז חם, ו סלט ניסואז דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את השמן והחומץ עבור ההלבשה, מוסיפים מלח, פלפל ועשבי תיבול.לזרוק יחד בזהירות, את הרוטב, שעועית, ביצים( לשמור אחד לקישוט), בצל, עגבניות, טונה, שום וחצי הזיתים; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.ערימה במרכז המנה המגישה על גבי עלי החסה, לגרום לזה להיראות אטרקטיבי ככל האפשר, לסיים את הסלט עם מרכיבים לקשט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס חזה הודו מבושל מגורר (6 אונקיות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק