קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

סלט עגבניות קישואים

סלט עגבניות קישואים
סלט עגבניות קישואים מתכון יכול להתבצע תוך כ-15 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הר ד ' אובר יש 66 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 2. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בצל, פלפל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 69%. סלט עגבניות קישואים, סלט קישואים עגבניות, ו סלט קישואים עגבניות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
במחבת טפלון הקפיצו את הפלפל הירוק, הקישואים, הבצל והשום בשמן למשך 3-4 דקות או עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 (0.18 אונקיה) חבילת סאזון עם כוסברה ואחיוט1 (0.18 אונקיה) חבילת סאזון עם כוסברה ואחיוט
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מוסיפים את העגבניות, המלח והפלפל. מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
3
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים

יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner

סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. אתה יכול לנסות נהר קומאו ציד היל שרדונה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
נהר קומאו האנטינג היל שרדונה
ליין זה ניחוחות ריחניים של לימון/ליים על האף המאפיינים את הבושם המקסים מפירות הגדלים בגבעת הציד. ייצור 2013 הושפע מקפוא באביב והיבולים הבאים היו בערך חצי מהגודל הרגיל. הקיץ היה אחד הטובים ביותר שנרשם והענבים היו נקיים להפליא, בשלים וטעמים עזים, ויצרו יין בעל ריכוז ומורכבות עזים שיחיה זמן רב מאוד.