סלט עולש עם בייקון, תפוחי אדמה פריכים וביצה מטוגנת
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו אגס, סטילטון, סלט עולש עם ערמונים פריכים, סלט עולש עם פרושוטו פריך ושאלות חמות-חמאה Vi, ו עולש, חזיר מטוגן וסלט אגסים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון, ערבוב, עד פריך.
העברה עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, משאיר שומן במחבת.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'. מבשלים בשומן בייקון על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב מבושל דרך, על 15 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב שאלוט וחומץ בקערה גדולה ולתת לעמוד 10 דקות. מערבבים חרדל ולאחר מכן שמן זית עד בשילוב היטב.
ממש לפני ההגשה, מטגנים לאט ביצים כדי doneness הרצוי בשמן צמחי עם מלח ופלפל לטעום במחבת nonstick גדולה מעל חום מתון.
להוסיף עולש ההלבשה, משליך למעיל.
מוסיפים בייקון ותפוחי אדמה, משליכים ומתבלים במלח ופלפל.
הגשת הביצים עם נוזל - לא מבושל לחלוטין—חלמונים עשוי להיות חשש אם סלמונלה היא בעיה באזור שלך.