סלט עוף איטלקי
סלט עוף איטלקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, לבבות של רומיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו סלט עוף איטלקי, סלט עוף איטלקי, ו כריכי סלט עוף איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
לזרוק קוביות לחם עם שמן ומלח במחבת אפייה רדודה גדולה להתפשט בשכבה 1.
אופים, מתהפך פעם אחת, עד זהב פריך, על 8 דקות. מגניב במחבת על מדף.
לטאטא יחד את כל מרכיבי ויניגרט למעט שמן בקערה קטנה עד בשילוב.
מוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
לזרוק עוף bocconcini יחד עם 1/4 כוס ויניגרט בקערה ולתת לעמוד 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח.
לזרוק יחד רומיין, פלפלים אדומים, זיתים, תערובת עוף ובוקוניני, קרוטונים, ויניגרט הנותרים בקערה גדולה עד בשילוב.