סלט עוף וכרוב עם נענע טרי
אם יש לך חזה עוף, כרוב נאפה, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו סלט תפוחים ועוף צבעוני ופריך עם נענע ובזיליקום טריים, סלט תפוחים ועוף צבעוני ופריך עם נענע ובזיליקום טריים, ו סלט פירות ומנטה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העוף בסיר בינוני ולהוסיף 2 עד 3 כוסות מים, מספיק כדי לכסות את העוף על ידי אינץ ' בערך. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני-גבוה, להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה תוססת, ומבשלים עד הסוף, 10 עד 15 דקות. בינתיים, מערבבים את מיץ הסיד, רוטב דגים, חומץ, סוכר ופלפל בקערה בינונית, ומערבבים לפזר את הסוכר ומערבבים הכל היטב.
מוסיפים את הבצל וזורקים למעיל. להפריש במשך 20 עד 30 דקות, עד שאתה מוכן להשלים את המנה.
מעבירים את הבשר לצלחת כדי לקרר, שומרים את המרק לשימוש נוסף, כגון הכנת מרק או בישול אורז. כאשר העוף הוא מגניב, לקרוע אותו לחתיכות ארוכות, דקות. קוצצים בגסות את המטבעה ואת האיל rau, אם אתה משתמש בו.
מוסיפים את העוף הגרוס, כרוב, גזר, נענע, וראו ראם לקערת הבצל והתבלינים וזורקים למעייל הכל היטב. תלוש את הסלט על צלחת הגשה העליון עם בוטנים קצוצים, אם אתה משתמש בהם.
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;