קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות71
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט פארו קיץ

סלט פארו קיץ
סלט פארו הקיץ עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 248 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם בצל, בצל, פארו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פארו קיץ, קיץ Farro (Emmer) סלט, ו אפונה קיץ, אבטיח, סלט פארו.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את הבצל הצהוב, גזר וסלרי, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד בקושי התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהובבצל צהוב
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3
מוסיפים את פארו ומערבבים מעיל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד פארו הוא בקושי רך, על 10 דקות; העונה עם מלח. כיסוי ומבשלים עד פארו הוא אל דנטה, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מסננים את פארו ולזרוק את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פארו.פארו.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
בואו להתקרר לחלוטין.
7
בקערה גדולה, לטאטא את הנותרים 1/3 כוס שמן זית עם חומץ מתבלים עם מלח ופלפל. מקפלים את פארו, בצל אדום, מלפפון, עגבניות ובזיליקום, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פארו.פארו.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)