סלט פטה וסלט סלק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל עשב, פטה & סלט סלק. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 133 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מלח כשר, chervil, marjoram מ 1 sprig, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט סלק ופטה, שני שעועית וסלט סלק עם פטה, ו סלט פטה סלמון קלוי עם רוטב סלט שמיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את ויניגרט בקערה קטנה, להמיס את המלח בחומץ.
להקציף בשמן האגוזים. כדי להכין את הסלק לשטוף את הסלק ולחתוך את העלים. לקצץ את הגבעולים התחתונים הקשים ולהשליך כל עלים צהובים או חבולים; לשטוף ולשמור כל עלים קטנים, בריאים. בסיר גדול או בסיר עם סל קיטור, קיטור הסלק עד סכין קיצוץ נכנס אליהם בקלות, 30 עד 45 דקות, בהתאם לגודלם. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם. לקלף את הסלק; העור ימשוך מיד.
חותכים אותם לשניים ולאחר מכן בפרוסות 1/4 אינץ ' כך שאתה בסופו של דבר עם חצי ירחים.
לשים את הסלק בקערה ולהתיז אותם עם חומץ בזמן שהם עדיין חמים. לזרוק עם כמה ויניגרט, מספיק כדי להקל על המעיל (לשמור את השאר עבור סלט עשבי תיבול). כדי להכין את עשבי תיבול בקערה גדולה, לשלב את כל עשבי תיבול וירקות (כולל כל עלי סלק שמורים). לזרוק עם מספיק ויניגרט רק כדי להקל על העלים. כדי לחבר את הסלט על מגש גדול, לארגן את הסלק חצי ירחים.
להניח את לוחות פטה על הסלק, ולאחר מכן ערימת סלט עשבי תיבול על גבי. אתה יכול גם לארגן את הסלט באותו אופן על ארבע צלחות הגשה בודדות.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות