קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט פסטה עוף צלוי

סלט פסטה עוף צלוי
סלט פסטה עוף ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, ג'יקמה, קונכיות פסטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו צ'ילי מונטריי עוף-מגישים בסגנון מסעדה חזה עוף עם גבינה מותכת ורוטב ברביקיו, נאצ'וס עוף ברביקיו, ו עוף על האש בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את חזה העוף לסיר על אש בינונית-נמוכה, ויוצקים 1 כוס רוטב ברביקיו. מבשלים את העוף עד הבשר הוא כבר לא ורוד בפנים, על 15 דקות. אפשר להתקרר, וקוביות בשר עוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערךחתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפסטה המעטפת, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מסננים היטב במערך מסננת בכיור. יש לשטוף פסטה במים קרים עד צונן, ולנקז שוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
בקערת סלט גדולה, להקציף 1 כוס רוטב ברביקיו עם מיונז עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מערבבים בכמון, ואז מוסיפים עוף מבושל.
מרכיבים שתצטרך
עוף מבושלעוף מבושל
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
6
מניחים פסטה מבושלת, jicama, פלפלים אדומים ותפוזים, תירס, כוסברה, שעועית שחורה, פלפלים חלפיניו, ובצל אדום לתוך קערת הסלט, ומקפלים בעדינות לשלב עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתוםפלפל כתום
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
JicamaJicama
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגישים חמים או מקורר.