קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט צ'יזבורגר

סלט צ'יזבורגר
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם בצל, לחמניות המבורגר, חסהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו סלט צ'יזבורגר, סלט צ'יזבורגר, ו סלט צ'יזבורגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסדרים את הרצועות בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים במשך 8 עד 10 דקות, עד שהרצועות קלויות קלות. תניח את הרצועות בצד.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, ומשחימים את הבשר במשך כ 10 עד 12 דקות, מפרקים את הבשר כפי שהוא מבשל, עד הבשר משחימים היטב וכבר לא ורוד בפנים. מערבבים את הבצל הקצוץ, קטשופ, מלפפון חמוץ וחרדל לתוך תערובת הבשר ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמירחמוצים שמיר
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסדרים את החסה הקצוצה על מגש גדול, וכפית את תערובת הבשר על החסה. מעל הסלט עם בצל פרוס, עגבניות שזיפים, וגבינה מגוררת, ולסדר קרוטונים לחמניית המבורגר סביב המגש.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
קרוטוניםקרוטונים
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות