סלט קוסקוס עם קישואים ושקדים קלויים
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לכם אפונה, קוסקוס, נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקוסקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס מנגו קוסקוס כקינוח. נסו סלט קוסקוס עם קישואים ושקדים קלויים, קוסקוס מרוקאי עם ירקות קלויים, אפונים ושקדים, ו סלט קוסקוס עם שקדים, חמוציות ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 2 כוסות מים רותחים על הקוסקוס; לכסות ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מרתיחים את האפונה במים 1/2 כוס במשך 1 דקה.
מסננים את האפונה, שומר 1/4 כוס המים. במחבת, לטגן את הקישואים ב 3 כפות של שמן זית עד פריך במכרז, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. בקערה קטנה, מערבבים את מי בישול האפונה השמורים עם מיץ לימון ואת 3 כפות הנותרים של שמן זית. מרחו את הקוסקוס ושפכו את הרוטב הזה למעלה.
מערבבים את הקישואים, אפונה, שקדים, בצל ירוק, פטרוזיליה ונענע. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום מרוסק.