קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט רומיין איטלקי

סלט רומיין איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט רומיין איטלקי. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 109 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו מלח, שמן צמחי, זיתים ענקיים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: סלט רומיין, סלט רומיין, ו סלט רומיין.

הוראות

1
לגלגל כל לימון על השיש עם כף היד שלך, באמצעות לחץ עדין (זה יעזור לשחרר את המיצים).
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2
חותכים 1 לימון לשניים; לסחוט מיץ מכל חצי. השתמש מספיק לימונים עד שיש לך 1/4 כוס מיץ לימון. לקלף דק קוצצים את השום. בצנצנת או מיכל מכוסה היטב, לנער מיץ לימון, שום, שמן, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®שום גויה®
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
3
הסר כל עלים חיצוניים רפויים מן הרומיין ולהשליך. לשבור את העלים הנותרים את הליבה; לשטוף עם מים קרים. לנער את עודף מים כתמים להתייבש, או לגלגל את העלים במגבת מטבח נקייה או מגבת נייר לייבוש. לקרוע את העלים לחתיכות בגודל ביס. תצטרך כ -10 כוסות של חתיכות רומיין.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מקלפים את הבצל; פורסים בצל ונפרדים לטבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
בקערת זכוכית גדולה או פלסטיק, מניחים את הרומיין, בצל, זיתים ולבבות ארטישוק (עם נוזל). לנער את ויניגרט שוב לערבב מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים ויניגרט על מרכיבי הסלט, וזורקים עם 2 כפות גדולות או מלקחיים לסלט עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מפזרים קרוטונים וגבינה על הסלט.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.