סלט תותים
סלט תות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 48 גרם שומן, ובסך הכל של 648 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור יום האם. מתכון זה מן האוכלרשת יש 23 אוהדים. גשו לסופר וקנו שקדים, סוכר, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחומץ היין האדום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי דובדבנים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 25 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סלט קינואה גבינת עיזים תות עם רוטב בלסמי תות, סלט תות, אבוקדו וקייל עם ויניגרט סיידר תות-תפוח, ו סלט תות ואבוקדו עם ויניגרט זרעי פרג תות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לסלט: מחממים תנור ל -400 מעלות פ.בקערה קטנה מערבבים את אטריות הראמן, השקדים, גרעיני החמניות והחמאה המומסת.
מעבירים לתבנית אפייה וטוסטים בתנור, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה, כ -10 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
קורעים את החסה ומשלבים עם התרד, התותים והגבינה בקערת סלט גדולה.
להלבשה: ממיסים את הסוכר בחומץ.
שלב את השמן, הפפריקה, המלח והשום ואז הוסף לתערובת חומץ הסוכר.
מערבבים היטב ומאחסנים במקרר עד שהם מוכנים להגשה.
רגע לפני ההגשה מפזרים את הציפוי הפריך על הסלט ירוק וזורקים את הסלט עם מספיק רוטב לציפוי הירוקים.