סלט תפוחי אדמה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה בגריל. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 409 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לכם מיונז, פלפל, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו סלט תפוחי אדמה בגריל, סלט תפוחי אדמה בגריל, ו סלט תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים תפוחי אדמה לתוך קערה גדולה.
טפטוף עם שמן זית ומוסיפים פתיתי מלח, פלפל ופלפל אדום.
שים את תפוחי האדמה ישירות על הגריל וסגור את הגריל העליון. הפעל תפוחי אדמה על הצד השני לאחר 3 עד 5 דקות. כאשר מוכן, למקם בחזרה לתוך הקערה ולהוסיף את הבצל ובייקון.
טפטוף תפוחי אדמה עם רוטב, לזרוק ומגישים מקושטים עם עירית.
לטאטא מרכיבים יחד בקערה. תניח בצד.