סלט תפוחי אדמה עם שמיר לימון-זעפרן מתכון ויניגרט
סלט תפוחי אדמה Fingerling עם שמיר מתכון ויניגרט לימון-זעפרן עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 698 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 56 גרם שומן. מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. אם יש לך שמן זית כתית נוספת, חוטי זעפרן, יוגורט יווני דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם ויניגרט לימון שמיר, סלט תפוחי אדמה + ויניגרט לימון שמור ושמיר, ו קל פינגרלינג סלט תפוחי אדמה עם רוטב שמיר שמנת.
הוראות
לתפוחי האדמה: מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
שים את תפוחי האדמה fingerling על תבנית אפייה גדולה, טפטוף עם השמן, לזרוק מעיל ולהתפזר בשכבה אחת. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. צולים, מנערים את המחבת מעת לעת, עד שהם זהובים מבחוץ ומכרז כאשר פירסינג בסכין חדה, 25 עד 30 דקות.הניחו את תפוחי האדמה הצלויים בצד להתקרר. תפוחי האדמה יכולים בקלות להיות מוכנים מראש, מכוסה, ומקורר.חותכים את תפוחי האדמה fingerling לחצות חכם לחתיכות עבות 1/2 אינץ והכניסו לקערת ערבוב.
מוסיף את ויניגרט, קרם fraîche, שמיר ושאלוט.לזרוק באופן שווה לשלב את החומרים. מתבלים במלח ופלפל.
מגישים טמפרטורת חדר, צונן או חם.עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לשלב את הזעפרן עם מים חמים. מערבבים לשלב. אפשר לו לשבת במשך כמה דקות כדי לדמם את הצהוב של הזעפרן color.In בלנדר, לשלב את חלמון הביצה, חרדל, לימון, כורכום, זעפרן (יחד עם המים), מלח ופלפל. להתמזג על מהירות בינונית במשך כמה שניות, ולאחר מכן להפחית את המהירות לנמוך. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את השמן עד emulsified. מערבבים ב 1 כף מים או מיץ לימון כדי לדלל אם יש צורך.מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש. שמור כל שאריות ויניגרט מכוסה במקרר עד 3 ימים.נסה את המתכונים האלה תפוחי אדמה על מזון הרפובליקה: מתכון תפוחי אדמה סגולים Truffled מרוסק
תפוחי אדמה רוזמרין עם כרישה מתכון צ ' וריסו