סלט תפוחי אדמה Smokin'
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? סלט תפוחי אדמה Smokin ' יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מיץ לימון, בצל, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה Smokin', Smokin 'Hoppin' ג'ון, ו Smokin ' מקרוני וגבינה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני. שמן הסורגים הגריל היטב.
פורסים את תפוחי האדמה לאורך לפרוסות עבות 3/4 אינץ'.
מניחים את תפוחי האדמה בקערה ומוסיפים את השמן, פפריקה ומתבלים עם 2 כפיות מלח ו 2 כפיות פלפל. זרוק למעיל.
מניחים את תפוחי האדמה על הגריל ומבשלים עד מעט נפוח וחום זהוב יפה משני הצדדים, 20 עד 30 דקות, הפיכת 90 מעלות לאחר 5 דקות ו היפוך וחוזר על עצמו בצד השני.
הסר ולאפשר להתקרר לחלוטין. קוביות לחתיכות 3/4 עד 1 אינץ'.
בקערת זכוכית גדולה מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים לקוביות, סלרי, בצל אדום וכוסברה.
בקערת זכוכית בינונית, מוסיפים את השמנת החמוצה, המיונז, החרדל, 1 כפית מלח, 2 כפיות פלפל, צלפים ומיץ לימון. התאם את המלח, לפי הצורך.
מקפלים את תערובת המיונז לתוך תערובת תפוחי אדמה, מכסים ומקררים במשך 20 עד 30 דקות. מערבבים ולהתאים תיבול לפי הצורך.