סלמון אפוי באיטיות עם לימון ותימין
סלמון אפוי איטי עם לימון ותימין הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 322 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם טימין, שמן זית, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: סלמון תירס מרק עם לימון & טימין, סלמון עם טימין ושלושה לימון קרם Fraîche, ו פורל אפוי (או סלמון) עם זיגוג דבש-טימין.
הוראות
מחממים תנור ל 135°. קו גיליון אפייה rimmed עם רדיד אלומיניום.
מניחים פילה סלמון, צד העור למטה, על גיליון אפייה מוכן.
מערבבים שמן שנותר, טימין, וגרידת לימון בקערה קטנה.
מורחים תערובת טימין על פילה סלמון, חלוקת שווה. מתבלים במלח ופלפל.
בואו לעמוד 10 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
אופים סלמון עד אטום במרכז, 15-18 דקות.
למנה: 308 קלוריות, 16 גרם שומן, 0.1 גרם סיבים
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.