סלמון בגריל עם זנגביל ותבלינים ירוקים
סלמון בגריל עם ג'ינג'ר ותבלינים בצל ירוק עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 68 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 745 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לכם ג'ינג'ר, פלפל סצ' ואן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. מתכונים דומים: תפוזים-ג'ינג'ר בגריל ללא עצמות צלעות קצרות עם בצל ירוק-חמאת בוטנים, סלמון צרוב עם שאלוט + בצל ירוק להתענג, ו Butternut סקווש & Edamame Zosui עם ג'ינג'ר–בצל ירוק להתענג.
הוראות
משרים בצל ירוק julienne במים קרים. בקערה חסינת חום, מערבבים יחד בצל ירוק קצוץ כוסברה; מכסים עם זנגביל, 1 כפית (5 מ "ל) של מלח, צ' ילי ופלפל לבן. ב סיר קטן שמן חום עם פלפל סצ ' ואן על חום בינוני עד ריחני; להוסיף שמן שומשום ויוצקים דרך מסננת על תערובת בצל ירוק. מערבבים עד מעורב היטב; מגניב.
יוצקים את רוב השמן מפני השטח של התענוגות והשמורה.
מפזרים דגים עם מלח שנותר ופלפל שחור וגריל או צלייה משני הצדדים. עבור darns סלמון, עור גריל תחילה ולאחר מכן להעיף ולהסיר את העור. (עבור טרוטה, דגים בסטה לאחר הפיכת עם שמן שמור ולהפוך בפעם השנייה כדי להשרות; להבטיח כי העור הוא פריך.) כאשר רק מבושל דרך, להסיר מן הגריל. מכסים כל חתיכה סלמון עם קו של הנאה. (עבור פורל, לחתוך את העור עם סכין חדה בתחתית צד אחד מן הבטן פתיחה לזנב; בזהירות לקלף עור פריך בחתיכה אחת ולעשות גליל שלו בחלק האחורי של הדג; לשים קו של הנאה לאורך אמצע הטרוטה.)
מקשטים דגים עם ספריגים כוסברה ובצל ירוק מנוקז היטב ג ' וליאן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.