קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

סלמון בגריל עם מלפפון + סלסה בצל מתוק

סלמון בגריל עם מלפפון + סלסה בצל מתוק
המתכון סלמון בגריל עם מלפפון + בצל מתוק Salsan מוכן תוך 10 דקות בערך. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 50 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם מלפפון, שמן canolan, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מלפפון פריך Salsan וסלמון בגריל, סלמון בגריל עם אבוקדו-מלון-סלסה מלפפון, ו סלמון בר בגריל עם מלפפון-סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עונת הסלמון עם מלח כשר ופלפל שחור טחון טרי. תניח בצד.לקלף מלפפון לחתוך לרצועות דקות, להמשיך לקצוץ דק.לזרוק לתוך קערה יחד עם בצל קצוץ, כוסברה, נענע וסראנו צ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים שמן, מיץ ליים, מלח ופלפל. לזרוק מעיל ומקרר עד מוכן לשרת.השתמשתי בהיקורי (ספוג מים) כדי לצלות את פילה הסלמון שלי. אם אתה שם את הסלמון ישירות על הגריל, שמן את העור ומבשל את צד העור עם מכסה סגור. אתה לא צריך לדאוג שמן נוסף שכן אתה לא אוכל את העור בכל מקרה. באשר לזמני בישול, זה תלוי כמה עבה הדג שלך. כלל כללי הוא 10 דקות לכל 1" עובי. ראה סעיף הערות עבור מעולה צליה תרשים מדריך וקישור!
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
3
לשרת וליהנות!

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.