קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון הקיץ של דייל.

סלמון הקיץ של דייל.
סלמון הקיץ של דייל יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 238 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חתיכות אננס, מלח ופלפל טחון, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: סלט סלמון קיץ, חרדל דבש של דייל, ו המרינדה של דייל עבור עוף בגריל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מניחים את פילה סלמון בתבנית אפייה; העליון עם אננס עם מיץ, כרוב, בצל, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 (12 אונקיות) מיכל ללא שומן תוספת קצפת קפואה1 (12 אונקיות) מיכל ללא שומן תוספת קצפת קפואה
פילה סלמוןפילה סלמון
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
טפטוף שמן זית ומיץ לימון על הסלמון. מתבלים במלח ופלפל שחור. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים בתנור שחומם מראש עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו