סלמון ותפוחי אדמה נפוליאון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית, שמן זית, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: סלמון מעושן נפוליאון, סלמון, גבינת עיזים ותפוחים נפוליאונים, ו פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון.
הוראות
1
יש לשטוף סלמון לחתוך על פני פילה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לשפשף עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
להניח חתיכות מעט בנפרד במחבת אפייה משומנת קלות 10 על ידי 15 אינץ ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
חותכים קישואים למקלות 1/2 אינץ 'עבה ו 3 אינץ' ארוך. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, להביא מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים קישואים ושעועית; מערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 1 עד 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר ירקות לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מוסיפים יין למרק ומרתיחים מעל חום גבוה עד שהרוטב מצטמצם ל-1/2 כוס, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים חמאה, ירקות מבושלים, עגבניות ומערבבים בעדינות עד חם, על 1 דקה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
בינתיים, סלמון צלייה על 3 אינץ ' מחום עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
8
עבודה במהירות, להניח חתיכת גאלט חם על כל אחד מארבעת צלחות ארוחת ערב מחוממת. סדר חצי הסלמון באותה מידה על גלטות; להניח עוד חתיכת גאלט על כל אחד. מעל כל אחד באופן שווה עם סלמון שנותר, אז נותר פיסת גאלט וכל שברים. ירקות בכפית ורוטב סביב נפוליאון. למעלה כל עם מנה של שמנת חמוצה ומפזרים עירית.