סלמון ותפוחי אדמה נפוליאונים
סלמון ותפוחי אדמה נפוליאון נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית, שמן זית, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: סלמון מעושן נפוליאון, סלמון, גבינת עיזים ותפוחים נפוליאונים, ו פילו הודי מתובל וסלמון מעושן נפוליאון.
הוראות
יש לשטוף סלמון לחתוך על פני פילה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לשפשף עם שמן זית.
להניח חתיכות מעט בנפרד במחבת אפייה משומנת קלות 10 על ידי 15 אינץ ומפזרים מלח ופלפל.
חותכים קישואים למקלות 1/2 אינץ 'עבה ו 3 אינץ' ארוך. במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, להביא מרק לרתיחה.
מוסיפים קישואים ושעועית; מערבבים מדי פעם עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 1 עד 2 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר ירקות לצלחת.
מוסיפים יין למרק ומרתיחים מעל חום גבוה עד שהרוטב מצטמצם ל-1/2 כוס, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים חמאה, ירקות מבושלים, עגבניות ומערבבים בעדינות עד חם, על 1 דקה; להתחמם.
בינתיים, סלמון צלייה על 3 אינץ ' מחום עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), על 4 דקות.
עבודה במהירות, להניח חתיכת גאלט חם על כל אחד מארבעת צלחות ארוחת ערב מחוממת. סדר חצי הסלמון באותה מידה על גלטות; להניח עוד חתיכת גאלט על כל אחד. מעל כל אחד באופן שווה עם סלמון שנותר, אז נותר פיסת גאלט וכל שברים. ירקות בכפית ורוטב סביב נפוליאון. למעלה כל עם מנה של שמנת חמוצה ומפזרים עירית.