סלמון לימוני עם קוסקוס עגבניות שרי
צריך מנה עיקרית ללא חלב ופסקאטריה? סלמון לימוני עם קוסקוס עגבניות שרי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 41 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 471 קלוריות. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 10 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו קוסקוס, שמן שום, עגבניות ענבים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 93%. נסו סלמון עם רוטב דובדבנים וקוסקוס ישראלי, סלמון קלוי איטי עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון קלוי איטי עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
זהו אחד מאותם מתכונים שקל יותר לעקוב אחריהם מאשר לכתוב: כלומר, יש הרבה קערות מעורבות, מה שעלול לגרום לזה להיראות בעייתי ומייגע, אך התהליך בפועל הכרוך בכך הוא פשוט כמעט עלוב.
עכשיו, אני יודע שזה לא נכון בהחלט לציין שאתה מבשל קוסקוס על ידי שפיכת מים רותחים עליו. בעולם אידיאלי, אני מקבל, יש להשרות את הגרגירים במים קרים לפני שאדים אותם על חם, אבל אני לוקח את קיצור הדרך, ושוב ושוב ואני מתנצל בפני מי שאני פוגע בכך.
מכניסים את הקוסקוס לקערה חסינת חום, עם 2 כפיות מלח כשר (או 1 כפית מלח שולחן), 1/4 כפית מהפפריקה וכל הג ' ינג ' ר המגורד. תן הכל קצת תערובת לפני הוספת מים רותחים חמים. מכסים את הקערה, בניילון או בצלחת, ומניחים בצד.
בקערה אחרת, לשים את הבצל הקצוץ דק.
בצלחת רחבה ורדודה, גדולה מספיק כדי לקחת את פילה הסלמון אחר כך, גרידת הלימון לכלי.
סוחטים את מיץ הלימון לקערה עם הבצל.
מוסיפים לקערה את יתרת המלח והפפריקה עם גרידת הלימון ומערבבים פנימה 1 כף שמן בטעם שום.
חצוי את עגבניות הדובדבן או הענבים והכניס אותם לקערה נוספת. מערבבים פנימה את יתרת כפית השמן בטעם השום ומניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה לפילה הסלמון. בזמן שהמחבת מתחממת, מוסיפים את הפילטים למנה עם גרידת הלימון ומצפים את שני הצדדים בתערובת.
מכניסים את הפילטים לתבנית החמה ומבשלים 2 עד 3 דקות מכל צד, תלוי בעובי. הפילטים צריכים להיות עסיסיים ובעלי צבע אלמוגים עז באמצע, אז בדקו בזמן הבישול.
בינתיים, לחשוף את הקוסקוס, אשר היה צריך לספוג את כל המים.
מוסיפים את העגבניות עם תערובת בצל לימוני ומערבבים בעזרת מזלג.
מוסיפים כמעט את כל הכוסברה לקוסקוס, ומערבבים אותו, ואז טועמים לתיבול, מוסיפים עוד מלח במידת הצורך.
כף מעט קוסקוס על כל צלחת וסדר לצד פילה סלמון.
מפזרים עוד קצת כוסברה כשמחלקים כל צלחת.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה ג ' נרל 5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -9 דולר.
![שרדונה 5]()
שרדונה 5
שרדונה ידידותית מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, שמץ של קרם וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת להשאיר את האדמה במצב טוב יותר למשנהודור.