סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה
סלמון מבושל עם תירס ורוטב יין לבן-חמאה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פילה סלמון, חמאה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מבושל עם תירס ויין לבן-רוטב חמאה, סלמון צלוי עם יין לבן ורוטב חמאת לימון, ו טרוטת סלמון עלומה ביין לבן.
הוראות
מוסיף את הקישואים למסננת ולזרוק עם 1 כפית מלח.
בואו לעמוד במשך 20 דקות. לסחוט את הקישואים יבשים.
במחבת גדולה ולא מגיבה, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס היין ומבשלים עד התאדה, כ 2 דקות. מערבבים את התירס ו 1/2 כוס מים. מכסים ומבשלים עד התירס הוא רך, על 4 דקות. מערבבים את הקישואים ומבשלים עד מחומם דרך, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מכסים וחמים.
בסיר גדול, לא מגיב, לשלב 2 כוסות של היין עם טימין, עלה דפנה, שאלוט חצוי ו 2 כוסות מים ולהביא לרתיחה. מתבלים את הסלמון במלח, מוסיפים את הפילה לסיר ומבשלים על אש חשופה על אש נמוכה, מסתובבים פעם אחת, כ 6 דקות.
להעביר את הסלמון לצלחת להתייבש עם מגבות נייר. זרוק את הנוזל הלא חוקי.
מוסיפים את 1/2 כוס היין הנותרת לסיר ומביאים לרתיחה.
לטאטא את החמאה, 1 כף בכל פעם, עד משולב היטב. מתבלים במלח. מערבבים את הבזיליקום לתוך הירקות ומעבירים לצלחות. נסטלו את הסלמון לתוך הירקות, למעלה עם רוטב חמאה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.