סלמון מושחר ברוטב גבינה כחולה
סלמון מושחר עם רוטב גבינה כחולה נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 520 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-248 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לך לחנות ותביא מלח, פלפל סדוק, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. עם כפית ציון של 89% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטה עם סלמון ורוטב גבינה כחולה שמנת, סלט עוף מושחר עם ויניגרט גבינה כחולה, ו סלט טריז קלאסי עם Flatiron מושחר "קרוטונים" וגבינה כחולה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה קטנה, לשלב את תיבול איטלקי, פלפל שחור, פפריקה, מלח, קאיין. לתבל כל חתיכה של דג עם לשפשף.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים את החמאה והשמן. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הדג ומבשלים כ -2 דקות לכל צד.
מעבירים את כל המחבת לתנור ומבשלים עוד 4 עד 6 דקות.
מניחים את היין הלבן לסיר בינוני ומפחיתים בחצי.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומאפשרים להפחית.
מוסיפים את הגבינה הכחולה ומקציפים עד חלקה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Antica (Mountain Select) עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.