סלמון מחבת עם קינואה, פטה וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מחבת עם קינואה, Fetan ו Arugulan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. 1092 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את התינוק ארוגולה, בצל ירוק, פילה סלמון מעור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו קינואה, ארוגולה וסלט פטה, סלט קינואה עם ארוגולן ופטה, ו סלמון, קינואה אדומה וסלט ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הסלמון במלח ופלפל.
מחממים את שמן קנולה במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את עור הסלמון למטה ומבשלים מבלי לזוז עד שהעור פריך, 2-3 דקות. בזהירות להסיר סלמון עם מרית דג מתכת דקה ולהגדיר על צלחת גדולה העור בצד למעלה.
באותו מחבת, להביא 2 כוסות מים לרתיחה פעילה בנדיבות העונה עם מלח.
להוסיף את קינואה ולאפשר לבשל בדיוק 9 דקות.
מנמיכים את החום בינוני-נמוך, מערבבים את ארוגולה, בצל ירוק, פטה ומניחים את הסלמון בחזרה על גבי, צד העור למעלה, מכסים ומבשלים עד הסלמון הוא בקושי מבושל דרך, 2 עד 3 דקות יותר. מנה את קינואה וסלמון וטפטוף עם מיץ לימון טרי ושמן זית כתית.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.