קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

סלמון מיסו עם פטריות

סלמון מיסו עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מיסו עם פטריות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 420 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-113 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חמאה, עירית, מיסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: בית ספר לבישול: מיסו ראמן עם עוף מזוגג, פטריות אנוקי ושימג'י, מרק מיסו עם פטריות אנוקי, ו מרק מיסו עם פטריות אנוקי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה קטנה לשלב את מיסו ו מירין ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
חותכים שני גיליונות של רדיד אלומיניום כבד חובה. אם רדיד אלומיניום הוא דק, פשוט לקפל על גיליון גדול כדי להפוך אותו שכבתי כפול.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מניחים פילה סלמון במרכז כל פיסת נייר. מלח ופלפל הסלמון. מעל כל חתיכת סלמון עם חצי מהפטריות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
הוסף 1 כף חמאה לכל חבילה, ולאחר מכן לחלק את רוטב מיסו בין כל אחד.מקפלים את החלק העליון והתחתון של החבילה מעלה ושוב את הסלמון עד ששני הצדדים נפגשים, ואז לקפל את הקצה מעל לפחות 3 פעמים. מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה על לפחות שלוש פעמים כל אחד כדי להפוך את נרתיק אטום לסלמון ופטריות לבשל ב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
מיסומיסו
5
מניחים את החבילות על תבנית אפייה ומכניסים לתנור במשך 15 דקות. כאשר הסלמון נעשה, להשתמש כמה מספריים לחתוך את החלק העליון של כל כיס לקשט עם עירית. היזהר כאשר אתה חותך לתוך החבילות, כמו קיטור לכוד יכול להיות חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
מספריים מטבחמספריים מטבח
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
מגישים את הסלמון עם אורז רגיל או תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.