קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות57
מגזין

סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו

סלמון עלום מנייר עם הרבי מאיו
סלמון עלומה בנייר כסף עם הרבי מאיו לוקח בערך 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 984 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם צ'ייב, סלמון מעוך וקנה מידה, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חבילה-סלמון עלום עם מיונז הרבי, המבורגר כבש של הרבי עם מיונז סלק, ו סלמון ורבי תפוחי אדמה coulibiacs.

הוראות

1
תנור חום 150c / 130c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים חתיכה גדולה של רדיד כפול רוחב על גבי תבנית אפייה גדולה מברשת אותו עם שמן, ואז לשים את הסלמון במרכז. הכנס כמה ענפים נדיבים של שמיר ואת shallots בחלל הגוף, ולאחר מכן עונה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
בזהירות להעלות את הצדדים של רדיד להקיף את הדגים, מתבלים היטב מבפנים ומבחוץ, ואז לשפוך על היין.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
לאטום את רדיד כל הדרך עגול, אבל לא חזק מדי על הדג אתה צריך לתת לו קצת מקום בתוך החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עבור 1 hr 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
6
ברגע שהסלמון מבושל, בזהירות לפתוח את החבילה לסכל ולמשוך את הסנפיר הגב על עמוד השדרה של הדג. אם הסלמון מוכן, זה צריך לבוא משם בקלות רבה. לאטום מחדש את החבילה ולהשאיר להתקרר זה ימשיך לבשל קצת יותר כפי שהוא מתקרר. אם אתה לא בטוח כי הסלמון מבושל מספיק, להחזיר אותו לתנור במשך 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
כאשר קר, בזהירות לקלף את העור מצד אחד של הסלמון. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בסכין כדי להתחיל, אבל זה צריך לקלף בקלות לאחר מכן. השאירו את השמיר מבושל ושאלות במקום, כפי שאתה עלול לפגוע בשר הסלמון אם אתה מנסה להסיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
השתמש בסכין כדי לגרד את הבשר השומני החום. זה טעים אבל לא נראה אטרקטיבי כמו הבשר הוורוד מתחת. בזהירות להפוך את הסלמון על מגש ולהסיר את העור ובשר חום מהצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
כדי לשרת, בזהירות להסיר את הפילה מצד אחד של הדג, משאיר מאחור את העצמות. תוכלו לראות כי הדג יש חלוקה טבעית של 2 פילה ארוך בכל צד. הכנס את הסכין שלך לאורך המרכז בזהירות להקל על כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
תעביר את הפילה למגש, עם העצם כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
11
להרים את העצם המרכזית מכל הדגים הנותרים זה צריך לבוא משם בחתיכה אחת ולהסיר את הארומטיקה. להקל על 2 פילה הנותרים בנפרד ולהסיר כל עצמות סיכה. להרכיב מחדש את הסלמון על מגש. מערבבים את עשבי תיבול לתוך המיונז שלך ומקשטים את הסלמון עם גרגיר הנחלים, מלפפון, עשבי תיבול ולימון.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
לא מגן מקומילא מגן מקומי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.