סלמון עם זיגוג הדר-ספייס
סלמון עם זיגוג תבלין הדר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 76 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פפריקה, פלפל, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ redbookmag.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 21 דקות. מתכונים דומים: סלמון אטלנטי עם זיגוג סויה הדרים, סלמון מזוגג תבלינים הדר, ו סלמון בגריל עם מזרח מערב ספייס לשפשף זיגוג כתום סויה.
הוראות
הכן גריל חיצוני לצלייה ישירה על medium.In קערה קטנה, מערבבים סוכר, מיץ, פפריקה, כמון ופלפל אדום עד הסוכר מתמוסס.
מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי בצד בשר של סלמון.סלמון גריל, צד עור למעלה, 4 דקות, ואז בזהירות להפוך סלמון מעל.
מברשת סוכר תערובת על סלמון. מבשלים 4 עד 5 דקות יותר או עד דגים רק הופך אטום לאורך כל, ברציפות צחצוח תערובת סוכר על סלמון.בזהירות להסיר סלמון מגריל על ידי הזזה מרית ארוכה, דקה בין בשר לעור. להיפטר מהעור.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.