קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

סלמון עם חמאה חומה מתכון שקדים

סלמון עם חמאה חומה מתכון שקדים
נסו סלמון עם חמאה חומה, שקדים וצלפים, שעועית ירוקה חמאה חומה עם שקדים, ו מתכון סלמון מזוגג סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף של החמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מתבלים את הסלמון עם כפית מלח ופלפל כפית.מבשלים את הדגים עד אטום לאורך, 3 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
העבר ללוחות בודדים.בינתיים, למלא מחבת שנייה עם אינץ ' של מים, להביא לרתיחה, ולהוסיף מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את השעועית הירוקה למחבת השנייה, מכסים, ואדים עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים ומעבירים לצלחות.מחק את מחבת השעועית הירוקה וחמם את 3 כפות החמאה הנותרות מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השקדים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד ששקדים וחמאה זהובים (אך לא נשרפים), 2 עד 3 דקות. מוסיפים את הצלפים. כפית על דגים ושעועית.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.