סלסה עגבניות מעושנת
המתכון רוטב עגבניות מעושן יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 8. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 137 קלוריות. לך לחנות ותביא שבבי עץ, מלח, מיץ ליים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סמוקי עגבניות פלפל סלסה, עגבניות מעושנות-סלסה צ'יפוטלה, ו סלמון בגריל עם סלסה עגבניות מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים 30 דקות; לנקז היטב.
הכן את הגריל לעקיפה צלייה, חימום צד אחד לנמוך ולהשאיר צד אחד ללא חום. לשמור על טמפרטורת גריל ב 200 עד 22
מניחים את שבבי העץ על גחלים חמות.
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית בצד הלא מחומם של הגריל.
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מתלה גריל עם ספריי בישול, ומניחים על הגריל.
מניחים עגבניות ופלפל על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; לבשל 50 דקות.
הסר עגבניות ופלפל מגריל; להשליך גזע ופלפל.
מניחים עגבניות, פלפל, מיץ ליים, מיורן ושום במעבד מזון; תהליך 1 דקה או עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערה בינונית; מערבבים בצל, כוסברה, ומלח. כיסוי וצינה לפחות 45 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.