קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלק חם וסלט עדשים עם גבינת עיזים

סלק חם וסלט עדשים עם גבינת עיזים
סלט סלק וסלט עדשים חמים עם גבינת עיזים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. מנה אחת מכילה 937 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותאסוף פילה סלמון חתוך במרכז, דבש, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, גבינת עיזים חמה, סלק וסנדוויצ'ים ארוגולה, ו סלק ואטריות אגסים עם בייקון חם-רוטב פיסטוק וגבינת עיזים אפויה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לזרוק את סלק עם 3 כפות שמן זית במחבת צלייה מתבלים עם מלח ופלפל. צלוי עד למכרז, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
3
בינתיים, מתבלים את האגוזים במלח ופלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים את גבינת עיזים ל 4 סיבובים אפילו. לחץ על הצדדים לחתוך את האגוזים ולהניח בצד. מחממים את העדשים במיקרוגל או בסיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עדשיםעדשים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך, 10 דקות, ולהעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השאלוט למיכלים ומבשלים 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
הסר מהחום; להקציף את החומץ והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוציאים את הסלק מהתנור ומחממים את גבינת העזים בציפוי אגוז על מחבת הקלייה החמה. לזרוק את הפריזי עם בייקון ורוטב ולחלק בין קערות. למעלה סלטים עם סלק, עדשים וסבב של גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עדשיםעדשים
אנדיב מתולתלאנדיב מתולתל
בייקוןבייקון
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
קערהקערה
תנורתנור
9
טפטוף עם עוד שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
למנה: קלוריות 482; שומן 39 גרם (רווי 12 גרם); כולסטרול 42 מ "ג; נתרן 571 מ" ג; פחמימות 19 גרם; סיבים 5 גרם; חלבון 15 גרם
11
צילום אנטוניס אכילאוס
12
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את הכרישה והגזר ומבשלים עד למכרז, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
כרישהכרישה
14
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה. להגדיל את החום גבוה; להוסיף 4 כוסות מים, מקל קינמון ועדשים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה, לכסות ומבשלים עד מכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
רסק עגבניותרסק עגבניות
עדשיםעדשים
שוםשום
מיםמים
15
בינתיים, להסיר את הגבעולים chard השוויצרי; להזמין 3 עלים לקצוץ את השאר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
16
מניחים את כל העלים על העדשים, לכסות לנבול, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
17
הסר את המטלית וכסה את העדשים. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ועוטפים עלה נבול סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עדשיםעדשים
סלמוןסלמון
Chard שוויצריChard שוויצרי
עוטףעוטף
18
שמור על עדשים כוס 1 לשימוש נוסף. מערבבים את הדבש ומיץ לימון לתוך העדשים הנותרים ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את chard הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
עדשיםעדשים
Chard שוויצריChard שוויצרי
דבשדבש
19
מניחים את הסלמון העטוף על גבי העדשים, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הדג הוא רק מבושל דרך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עדשיםעדשים
סלמוןסלמון
דגיםדגים
20
הסר את הסלמון לחתוך לחתיכות. (אם העדשים יבשים, להוסיף התזה של מים.) מחלקים עדשים בין קערות העליון עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
סלמוןסלמון
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
21
למנה: קלוריות 510; שומן 20 גרם (רווי 3 גרם); כולסטרול 70 מ "ג; נתרן 357 מ" ג; פחמימות 45 גרם; סיבים 8 גרם; חלבון 40 גרם

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסנייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרסלק, קלופים לחתוך לתוך 1 אינץ ' עבה טריזיםסלק, קלופים לחתוך לתוך 1 אינץ ' עבה טריזים2גזר, חתוך לקוביותגזר, חתוך לקוביות1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד צרפתי חום או עדשים ירוקים1/2 פאונד צרפתי חום או עדשים ירוקים1חבורה גדולהפריזי, קרוע, או 6 כוסות בייבי ירוקיםפריזי, קרוע, או 6 כוסות בייבי ירוקים3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יומן גבינת עיזיםיומן גבינת עיזים591 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, אגוזי מלך או פקאן, קצוץ דקאגוזי לוז, אגוזי מלך או פקאן, קצוץ דק11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ לימוןמיץ לימון4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2כרישה, לבן וירוק חלקים בלבד, חצוי לאורך וקצוץכרישה, לבן וירוק חלקים בלבד, חצוי לאורך וקצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף510חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה סלמון ללא עור במרכז-cutפילה סלמון ללא עור במרכז-cut1( חצילים)שאלוט, טחוןשאלוט, טחון1צביטהקמצוץ סוכרקמצוץ סוכר1חבורהChard שוויצריChard שוויצרי113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'או בייקון עבה, פרוסאו בייקון עבה, פרוס11 כף אורגנו מיובשפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה