סלט סלק וסלט עדשים חמים עם גבינת עיזים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך. מנה אחת מכילה 937 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותאסוף פילה סלמון חתוך במרכז, דבש, אגוזי לוז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: סלט עדשים חם עם גבינת עיזים, גבינת עיזים חמה, סלק וסנדוויצ'ים ארוגולה, ו סלק ואטריות אגסים עם בייקון חם-רוטב פיסטוק וגבינת עיזים אפויה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לזרוק את סלק עם 3 כפות שמן זית במחבת צלייה מתבלים עם מלח ופלפל. צלוי עד למכרז, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
סלק
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
בינתיים, מתבלים את האגוזים במלח ופלפל בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
חותכים את גבינת עיזים ל 4 סיבובים אפילו. לחץ על הצדדים לחתוך את האגוזים ולהניח בצד. מחממים את העדשים במיקרוגל או בסיר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גבינת עיזים
עדשים
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מחבת רוטב
5
מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד פריך, 10 דקות, ולהעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
מחבת
6
מוסיפים את השאלוט למיכלים ומבשלים 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
הסר מהחום; להקציף את החומץ והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מוציאים את הסלק מהתנור ומחממים את גבינת העזים בציפוי אגוז על מחבת הקלייה החמה. לזרוק את הפריזי עם בייקון ורוטב ולחלק בין קערות. למעלה סלטים עם סלק, עדשים וסבב של גבינת עיזים.
מוסיפים את השום ואת רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה. להגדיל את החום גבוה; להוסיף 4 כוסות מים, מקל קינמון ועדשים. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה, לכסות ומבשלים עד מכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמון
רסק עגבניות
עדשים
שום
מים
15
בינתיים, להסיר את הגבעולים chard השוויצרי; להזמין 3 עלים לקצוץ את השאר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
16
מניחים את כל העלים על העדשים, לכסות לנבול, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
17
הסר את המטלית וכסה את העדשים. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ועוטפים עלה נבול סביב כל פילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עדשים
סלמון
Chard שוויצרי
עוטף
18
שמור על עדשים כוס 1 לשימוש נוסף. מערבבים את הדבש ומיץ לימון לתוך העדשים הנותרים ומתבלים עם מלח ופלפל. מערבבים את chard הקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
עדשים
Chard שוויצרי
דבש
19
מניחים את הסלמון העטוף על גבי העדשים, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד הדג הוא רק מבושל דרך, 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עדשים
סלמון
דגים
20
הסר את הסלמון לחתוך לחתיכות. (אם העדשים יבשים, להוסיף התזה של מים.) מחלקים עדשים בין קערות העליון עם סלמון.