סלק ירוק
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. נסו סלק וסלק ירוק / גבינת פטה / ריקוטן, סלק וריקוטה ניוקי עם סלק נבול ירוק בלסמי בגילאי, ו חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
1 לשטוף את הירוקים בכיור מלא במים קרים.
מסננים ירקות ולשטוף בפעם שנייה.
מסננים ירקות וחותכים כל גבעולים כבדים.
חותכים עלים לחתיכות בגודל ביס. תניח בצד.2 במחבת גדולה או 3-סיר qt, לבשל בייקון עד השחמה קלה על חום בינוני (או חום 1 כף שומן בייקון).
מוסיפים בצל, מבשלים על אש בינונית 5 עד 7 דקות, ערבוב occassially, עד בצל לרכך ולהתחיל חום. מערבבים שום.
הוסף מים למחבת החמה, תוך ערבוב כדי לשחרר כל חלקיקים מתחתית המחבת. מערבבים בסוכר ופלפל אדום. מביאים תערובת לרתיחה. 3
מוסיף את סלק ירוק, בעדינות לזרוק את תערובת הבצל כך הירוקים מצופים היטב. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 5-15 דקות עד הירוקים הם מכרז. מערבבים בחומץ. (עבור כרוב או כרוב ירוק להמשיך לבשל 20-25 דקות נוספות או עד רוך הרצוי.)