סלרי ואנטיפסטו זית עם סלטה ריקוטה
סלרי ואנטי פאסטו זית עם סלטה ריקוטה עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך זיתים קלמאטן, אנשובי, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו סלרי ואנטיפסטו זית עם סלטה ריקוטה, ירקות נבולים עם סלט ריקוטה, ו סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסלרי בקערה גדולה של מי קרח ומקרר עד מקופל ופריך מאוד, לפחות 2 שעות.
בקערה, להקציף את שמן הזית עם מיץ לימון, אנשובי, שום וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים את הסלרי מתייבש. החזירו את הסלרי לקערה היבשה וזרקו עם הזיתים והרוטב.
להעביר את antipasto לצלחת, לפזר את סלטה ריקוטה מעל ומגישים.
הפוך קדימה: סלרי סחוט ואת ההלבשה יכול להיות בקירור בנפרד לילה במיכלים אטומים.