סנאפר עם רוטב לינגוויני ופרי הדר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 92 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1537 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בזיליקום, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. נסו סנאפר אדום כולו בגריל עם רוטב חריף הדר-ג'ינג'ר, סנאפר אדום מצופה פאנקו עם רוטב שמנת אבוקדו, ו פילה סנאפר אדום מטוגן במחבת עם רוטב קריאולי קרם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים בצלעות ושום, ומבשלים 30 שניות.
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את פילה סנאפר משני הצדדים בשמן החם עד השחמה יפה, וכבר לא שקוף במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.