סנדלר אפרסק בורבון
סנדלר אפרסק בורבון הוא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סנדלר אפרסק בורבון, סנדלר אפרסק בורבון, ו סנדלר אפרסק בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה להוסיף את האפרסקים, בורבון, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור, וקינמון ומערבבים היטב כדי מעיל האפרסקים באופן שווה; להפריש.
הכן את הכופתאות: לתוך מעבד מזון להוסיף את הקמח, 1/2 כוס סוכר, אבקת אפייה, ומלח.
חותכים 12 כפות (1 1/2 מקלות) חמאה לחתיכות קטנות.
מוסיפים אותו לתערובת הקמח והדופק עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
מערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אל תעבדו יותר מדי; הבצק צריך להיות קצת דביק אבל לניהול.
במחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' על אש בינונית נמוכה, להמיס את שאר 2 כפות חמאה.
מוסיפים את האפרסקים ומבשלים בעדינות עד מחומם דרך, על 5 דקות. זרוק את הבצק בכףעל האפרסקים החמים. יכולים להיות פערים, הבצק יהיה לנפח ולהתפזר כפי שהוא אופה.
מברישים את החלק העליון עם קצת שמנת כבדה ומפזרים קצת סוכר; לשים אותו בתנור על תבנית אפייה כדי לתפוס כל טיפות. מבשלים 40 עד 45 דקות עד העליון הוא השחמה ואת הפרי הוא מבעבע.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.