סנדלר שוקולד דובדבן
מתכון עוגת שוקולד דובדבן יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 55 דקות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קמח, פצפוצי שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנדלר דובדבן שוקולד, סנדלר שוקולד-דובדבן, ו שוקולד צ'יפס-סנדלר דובדבן.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול ירקות. ממיסים שבבי שוקולד בכוס מדידה במיקרוגל, ערבוב כל 20 שניות עד חלקה.
תן לעמוד במשך 5 דקות כדי להתקרר מעט.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה עד שהבצק הוא מרקם מתפורר אחיד. מקציפים את הביצה לתוך שבבי השוקולד המומסים, ואז מערבבים את החלב פנימה.
יוצקים את תערובת השוקולד לתוך החומרים היבשים, ומערבבים עד מעורבב היטב.
יוצקים את עוגת הדובדבן מילוי בשכבה אפילו בתחתית התבשיל משומן. זרקי כפיות של בלילת השוקולד על הדובדבנים בצורה אקראית.
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד קרום העליון לא בצקי כאשר הרים.