ספגטי ברוטב בצל ירוק
ספגטי עם רוטב בצל ירוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 443 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא בצל ירוק, שמן זית, פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו ג'ינג'ר בצל ירוק רוטב סויה, רוטב בצל ירוק, ו ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי בסיר 6-8 ליטר של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
בעוד פסטה מבשלת, חום 3 כפות שמן זית במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל בצל ירוק ושום, ערבוב מדי פעם, עד בצל ירוק מתרכך ושום מתחיל להפוך זהב, על 5 דקות.
העברת תערובת בצל ירוק לבלנדר ולהוסיף גרידה, מלח, פלפל, שמן זית שנותר, ו 1/2 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן פירה עד חלקה. (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים.)
מסננים פסטה במסננת וחוזרים לסיר.
לזרוק פסטה עם פירה בצל ירוק, גבינה, מלח ופלפל לטעום מעל חום מתון עד פסטה מצופה היטב.