קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי עוף

ספגטי עוף
אם יש לכם מלח ופלפל, בצל, ספגטי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Spaghetti con Pollo Y Salsa Criolla (ספגטי בסגנון קולומביאני עם עוף), Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son, ו ספגטי עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף לתוך סיר בינוני של מים ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני גבוה. מרתיחים במשך כמה דקות, ולאחר מכן פונים לחום בינוני נמוך ומבשלים במשך 30 עד 45 דקות. קח את העוף מתוך הסיר (להשאיר את הנוזל לבישול הספגטי) ולתת מגניב מעט. בחר את הבשר כדי להפוך 2 כוסות נדיבות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מבשלים את הספגטי במרק מן העוף עד אל דנטה. לא לבשל יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
מסננים את הספגטי, בהזמנת כ -2 כוסות של נוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הספגטי לקערה גדולה ומשלבים עם עוף, מרק פטריות, 1 1/2 כוסות צ ' דר, פלפלים ירוקים ואדומים, מלח מתובל, קאיין, בצל ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מרק פטריותמרק פטריות
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מערבבים בכוס 1 של הנוזל השמור בהתחלה, מוסיפים כוס נוספת במידת הצורך.
7
מניחים את התערובת במחבת תבשיל העליון עם שארית 1 כוס צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
אופים עד מבעבע, כ -45 דקות. (אם הגבינה על גבי מתחיל לקבל מבושל מדי, לכסות את התבשיל בנייר כסף.)
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®