ספייס פעמיים שפשף סטייק עין צלעות מוגש עם Ruedas דה פואגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספייס פעמיים שפשף סטייק עין עין מוגש עם Ruedas דה פואגו. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1449 קלוריות, 106 גרם חלבון ו 89 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבקת בצל, מיץ לימון, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עלי המפרץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו ספייס שפשף סטייק צלע, ספייס שפשף סטייק אגף, ו סטייק הצלעות האולטימטיבי שפשף תבלינים (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט וטוחנים את הכמון, כוסברה, שומר, זרעי חרדל.
שלב אלה עם אורגנו, אבקת בצל, אבקת שום, פפריקה, עלי דפנה, מלח ופלפל. מחלקים את תערובת התבלינים ל 2 חלקים שווים. לשפשף את שני הצדדים של כל סטייק עם שמן זית ולאחר מכן לשפשף כל סטייק בנדיבות עם מחצית מהתערובת התבלינים ולהניח בצד.
במעבד מזון, מחית יחד אדובו צ ' יפוטלה, שום, ומיץ לימון לשפשף את זה על הסטייקים.
תן להם להשרות במשך 3 שעות, בקירור.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לחמם 2 כפות שמן במחבת. מבשלים את הסטייק במשך כ 2 עד 3 דקות בכל צד, ולאחר מכן לסיים בתנור במשך כ 4 דקות.
לחמם מחבת עם על 1 אינץ ' של שמן.
מערבבים את התבלינים הנותרים לערבב לתוך 1 כוס קמח. בעוד הסטייקים בתנור, לטבול את poblano וטבעות הבצל בחמאה, ולאחר מכן לטבול לתוך הקמח המנוסה. מטגנים את הטבעות בשמן המחומם, הופכים את הטבעות משני הצדדים עד חום זהוב.
מסדרים את הסטייקים על מגש ומגישים מעל עם בצל וטבעות poblano.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו רוברט מונדבי עמק נאפה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.