סקווש קיץ עם סלסה ורדה וגרוייר
סקווש קיץ Gratin עם סלסה ורדה Gruyere הוא pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך קישואים בקיץ, עלי אורגנו, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש ו יוקון זהב Gratin עם גבינת Gruyere, קיץ סקווש Au Gratin, ו קיץ סקווש Gratin.
הוראות
תכין את הסלסה ורדה. באמצעות מרגמה ועלי (או מעבד מזון, אני לא אספר לאף אחד), לדפוק את עשבי תיבול למשחה. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. לעבוד בחלק משמן הזית, ולהעביר את התערובת לקערה. לטרוף את השום והאנשובי, ולהוסיף אותם לעשבים.
בעדינות לדפוק את הצלפים עד שהם מרוסקים חלקית, ולהוסיף אותם עשבי תיבול. מערבבים את השמן שנותר, קמצוץ של פלפל שחור, וסחיטה של מיץ לימון. טעם לאיזון ותבלינים.
מחממים את התנור ל 400 מעלות.
חותכים את הסקווש לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. לזרוק את הפרוסות בקערה גדולה עם 1 כפית מלח כשר, ולתת לשבת 10 דקות.
מניחים את פירורי הלחם בקערה.
מחממים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני למשך 1 דקה. מערבבים בחמאה ומבשלים במשך כמה דקות, עד שהוא חום ומריח אגוזים.
יוצקים את החמאה החומה על פירורי הלחם (הקפד לגרד את כל החלקים החומים לתוך הקערה עם מרית גומי). חכה דקה בערך עד שהחמאה תתקרר, ותזרוק היטב.
מסננים את הדלעת ומעבירים אותה לקערת ערבוב גדולה.
מוסיף את שאלוט, שום טחון, טימין, צ ' ילה, 1/2 כוס סלסה ורדה, וכמה פלפל. לזרוק לשלב, ולהוסיף את הגבינה וחצי פירורי הלחם מצופה חמאה. לזרוק שוב, וטעם לתיבול. (שום גלם יהיה טעם חזק בשלב זה אבל יהיה טעים כאשר מבושל.)
מניחים את הסקווש ב 9-by-9 אינץ ' יפה (או שווה ערך) צלחת גראטן (השתמשתי במחבת). מפזרים את פירורי הלחם הנותרים מעל, ואופים 35 עד 40 דקות, עד שהסקווש רך והחלק העליון הוא פריך.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.