קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סקווש קיץ עם סלסה ורדה וגרוייר

סקווש קיץ עם סלסה ורדה וגרוייר
סקווש קיץ Gratin עם סלסה ורדה Gruyere הוא pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך קישואים בקיץ, עלי אורגנו, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש ו יוקון זהב Gratin עם גבינת Gruyere, קיץ סקווש Au Gratin, ו קיץ סקווש Gratin.

הוראות

1
תכין את הסלסה ורדה. באמצעות מרגמה ועלי (או מעבד מזון, אני לא אספר לאף אחד), לדפוק את עשבי תיבול למשחה. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. לעבוד בחלק משמן הזית, ולהעביר את התערובת לקערה. לטרוף את השום והאנשובי, ולהוסיף אותם לעשבים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בעדינות לדפוק את הצלפים עד שהם מרוסקים חלקית, ולהוסיף אותם עשבי תיבול. מערבבים את השמן שנותר, קמצוץ של פלפל שחור, וסחיטה של מיץ לימון. טעם לאיזון ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
דַק-דַק-
3
הפוך את gratin.
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים את הסקווש לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. לזרוק את הפרוסות בקערה גדולה עם 1 כפית מלח כשר, ולתת לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים את פירורי הלחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחממים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני למשך 1 דקה. מערבבים בחמאה ומבשלים במשך כמה דקות, עד שהוא חום ומריח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את החמאה החומה על פירורי הלחם (הקפד לגרד את כל החלקים החומים לתוך הקערה עם מרית גומי). חכה דקה בערך עד שהחמאה תתקרר, ותזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מסננים את הדלעת ומעבירים אותה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
מוסיף את שאלוט, שום טחון, טימין, צ ' ילה, 1/2 כוס סלסה ורדה, וכמה פלפל. לזרוק לשלב, ולהוסיף את הגבינה וחצי פירורי הלחם מצופה חמאה. לזרוק שוב, וטעם לתיבול. (שום גלם יהיה טעם חזק בשלב זה אבל יהיה טעים כאשר מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מניחים את הסקווש ב 9-by-9 אינץ ' יפה (או שווה ערך) צלחת גראטן (השתמשתי במחבת). מפזרים את פירורי הלחם הנותרים מעל, ואופים 35 עד 40 דקות, עד שהסקווש רך והחלק העליון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.