קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

סקווש קיץ עם סלסה ורדה וגרוייר

סקווש קיץ עם סלסה ורדה וגרוייר
סקווש קיץ Gratin עם סלסה ורדה Gruyere הוא pescatarian מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 786 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך קישואים בקיץ, עלי אורגנו, גבינת gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דלעת סקווש ו יוקון זהב Gratin עם גבינת Gruyere, קיץ סקווש Au Gratin, ו קיץ סקווש Gratin.

הוראות

1
תכין את הסלסה ורדה. באמצעות מרגמה ועלי (או מעבד מזון, אני לא אספר לאף אחד), לדפוק את עשבי תיבול למשחה. ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות. לעבוד בחלק משמן הזית, ולהעביר את התערובת לקערה. לטרוף את השום והאנשובי, ולהוסיף אותם לעשבים.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בעדינות לדפוק את הצלפים עד שהם מרוסקים חלקית, ולהוסיף אותם עשבי תיבול. מערבבים את השמן שנותר, קמצוץ של פלפל שחור, וסחיטה של מיץ לימון. טעם לאיזון ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הפוך את gratin.
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים את הסקווש לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'. לזרוק את הפרוסות בקערה גדולה עם 1 כפית מלח כשר, ולתת לשבת 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים את פירורי הלחם בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מחממים מחבת סאוט קטנה מעל חום בינוני למשך 1 דקה. מערבבים בחמאה ומבשלים במשך כמה דקות, עד שהוא חום ומריח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
יוצקים את החמאה החומה על פירורי הלחם (הקפד לגרד את כל החלקים החומים לתוך הקערה עם מרית גומי). חכה דקה בערך עד שהחמאה תתקרר, ותזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מסננים את הדלעת ומעבירים אותה לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מוסיף את שאלוט, שום טחון, טימין, צ ' ילה, 1/2 כוס סלסה ורדה, וכמה פלפל. לזרוק לשלב, ולהוסיף את הגבינה וחצי פירורי הלחם מצופה חמאה. לזרוק שוב, וטעם לתיבול. (שום גלם יהיה טעם חזק בשלב זה אבל יהיה טעים כאשר מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
11
מניחים את הסקווש ב 9-by-9 אינץ ' יפה (או שווה ערך) צלחת גראטן (השתמשתי במחבת). מפזרים את פירורי הלחם הנותרים מעל, ואופים 35 עד 40 דקות, עד שהסקווש רך והחלק העליון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.