קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף

סראנו צ'ילה-עוף צלוי שפשף
סראנו צ'ילה-שפשף עוף צלוי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1496 קלוריות, 113 גרם חלבון, ו 110 גרם שומן. ו 2 היה אומר שזה פגע במקום. צאו לחנות ואספו אורגנו, מלח ופלפל כשר, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. נסו צ'ילה-תרנגול הודו צלוי, טאקו עוף שפשף אנצ'ו צ' ילה, ו צ'ילה-שפשף סינטה וירוק צ' ילה נאצ'וס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
שים את העוף בשקית רוכסן גדולה עם הבירה והחומץ. אוטמים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
2
הכינו את שפשוף התבלינים: דופקים את השום, האורגנו, שמן הזית, סראנו צ ' ילה, זרעי כמון, פפריקה, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון מיני להכנת עיסה. (אם אין לכם מעבד מזון מיני, קוצצים דק את השום, האורגנו והצ ' ילה, ואז מקציפים פנימה את התבלינים ושמן הזית.)
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוציאים את העוף מהמרינדה ומייבשים במגבות נייר. משפשפים את כל העור ומתחת לעור בעזרת שפשוף התבלינים, מניחים על מתלה על תבנית עם מסגרת ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר 30 דקות. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מברישים את העוף קלות בשמן זית וצולים עד להזהבה קלה, 30 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל -450 מעלות צלזיוס וממשיכים לצלות עד שעור העוף מזהיב ופריך ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של השד רושם 165 מעלות צלזיוס, כ -25 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוציאים את העוף מהתנור, מברישים את העור בטפטופי התבנית ומניחים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
6
מעבירים לפלטה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
צילום: קון פולוס