קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות

סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות
סרטי פריטטה אפויים ברוטב עגבניות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בצל, חלבונים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס ופריטטה אפויה עגבניות, מיני פריטטה אפויה עם בייקון, עגבניות, צ'דר חד ובצל ירוק, ו Frittatine in tripa (Frittatan In Tomato Sauce).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לחמם מחבת nonstick גדולה על חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל, 2 כפות פטרוזיליה, בזיליקום ושום; מבשלים 7 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים את העגבניות ו 1/2 כפית מלח. לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
4
כדי להכין פריטטה, לשלב 1/4 פטרוזיליה כוס 4 מרכיבים הבאים (פטרוזיליה דרך חלבונים ביצה), ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; מחבת מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הוסף חצי תערובת ביצה, ומבשל 2 דקות או עד התחתונה מוגדר. בזהירות להפוך את פריטטה מעל. לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מקום פריטטה מבושל על קרש חיתוך. חזור על ההליך עם תערובת הביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מגלגלים פריטטות מבושלות, אופנת ג 'לי רול, וחותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מערבבים רוטב, סרטי פריטטה, וגבינה בקערה בינונית, משליך למעיל. מחלקים את תערובת פריטטה באופן שווה בין 6 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג. מטגן 2 דקות או עד גבינה נמסה תערובת מחוממת היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o