קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

סרטן אבן עם רוטב חרדל

סרטן אבן עם רוטב חרדל
אם 87 סנט למנה נופל בתקציב שלך, סרטן אבן עם רוטב חרדל יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 69 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חרדל, שום, טפרי סרטן אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צבתות סרטן אבן עם רוטב חרדל טובל, צבתות סרטן אבן צונן ברוטב חרדל, ו בריסקט עם רוטב חרדל קרקע אבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא יחד חרדל יבש, סוכר, ו 2 כפות מים חמים; בואו לעמוד 5 minutes.In מחבת sauté קטנה מעל חום מתון, חם 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיף את השום ואת שאלוט ו sauté, ערבוב מדי פעם, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
בקערה גדולה באמצעות מקציף בלון, מקציפים את חלמוני הביצה במשך 1 דקה כדי להבהיר אותם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף במיץ לימון, חרדל דיז ' ון, מלח, פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את תערובת החרדל היבש, יחד עם השום והצלצלי, ומערבבים עד מעורבב. בהדרגה לטפטף את הנותרים 3/4 כוס בתוספת 2 כפות שמן, לטאטא לשלב. מכסים ומקררים לפחות 20 דקות לפני ההגשה. לעשות קדימה: רוטב החרדל יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, מכוסה במקרר, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לשרת
7
מגישים את רוטב החרדל בקערות קטנות או ramekins, לצד טפרי סרטן האבן.
מרכיבים שתצטרך
צבתות סרטןצבתות סרטן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
סוכר טורבינאדו הוא סוכר גולמי שנוקה בקיטור. הגבישים הגסים הם בלונדיני בצבע, עם טעם דבשה עדין. ניתן להחליף סוכר דמררה, סוכר חום בהיר, או סוכר גולמי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
סוכר גולמיסוכר גולמי
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.