קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

סתיו פנזנלה

סתיו פנזנלה
פנזנלה סתיו עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. מתכון זה משמש 10. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, עלי טימין, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון 33%, המנה הזו די גרועה. נסו סתיו פנזנלה, סלט פנזנלה סתיו עם ויניגרט חמאה חום לימון, ו פנזנלה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לקרוטונים: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על אש בינונית ומבשלים עד שהיא מקציפה. בקערה גדולה יוצקים את החמאה על 12 כוסות הלחם הקוביות וזורקים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
מפזרים פרמזן ופלפל שחור גרוס טרי. לזרוק לתבל את כל הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
פרמזןפרמזן
לחםלחם
5
מעבירים את הלחם לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, עד שהקרוטונים פריכים וצבעוניים קלות מבחוץ אך עדיין רכים מבפנים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן להתקרר.
8
קרוטונים יכול להתבצע 1 יום קדימה מאוחסנים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
9
* ההערות של מייקל: אני משתמש בסכין משוננת כדי להסיר את הקרום מהלחם בן היום, ואז עובר לסכין שף כדי לחתוך את הקוביות כי זה לא קורע את הלחם. שימו לב גם שאני ממליץ לגרד את הפרמזן דק כדי שיידבק טוב יותר ללחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
לחםלחם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
שפים סכיןשפים סכין
10
לרוטב: ממיסים את החמאה במחבת קטנה על אש נמוכה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצל הצהוב ומקפיצים עד לריכוך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל צהובבצל צהוב
12
מוסיפים את החומץ ומערבבים בעזרת כף עץ כדי לשחרר את כל החלקים השחומים שנתקעו בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
13
מעבירים לבלנדר או למעבד מזון ומחית לתערובת אחידה. כשהמכונה פועלת, מוסיפים לאט 1/2 כוס שמן הזית ואז את המים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
14
מעבירים לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כשהוא חם מוסיפים 1/4 כוס שמן זית. כשהשמן מתחיל לעשן, מפזרים פנימה את הפטריות. אל תערבב!
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
תנו להם לרחוש עד שהם מתקרמלים בתחתית, כ -2 דקות. אם אתה זורק אותם מוקדם מדי, הם ישחררו את הנוזל שלהם ויתחילו לאדות. כשהתחתיות מקורמלות, זורקים את הפטריות, מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד להשחמה טובה. מערבבים את טימין ושום ומבשלים כ 1 דקה כדי לשחרר את ניחוחם. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שוםשום
טימיןטימין
3
בקערה גדולה שלבו את הקרוטונים, הפטריות ורוטב הבצל. לזרוק היטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קרוטוניםקרוטונים
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את הסלרי, הבצל האדום והארוגולה או התרד וזורקים שוב בעדינות. טועמים ומתאימים את התיבול. מגררים פרמזן טרי מעל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
תיבולתיבול
פרמזןפרמזן
ארוגולהארוגולה
תרדתרד
סלריסלרי